Bureaustoelen schoonmaken

Maakt u uw stoelen schoon? Misschien lijkt het een vreemde vraag. Maar is dat ook zo? Schoonmaken hoort immers bij het leven. Uw kleding, uw beddengoed, uw vuile vaat en zelfs uw lichaam ontkomen er niet aan. Maar bij stoelen gaan ineens de ogen fronsen.

Vraagt u zich af wat het nut is van het schoonmaken van uw bureaustoelen? Leest u dan hier over het waarom, hoe en wat!

Waarom een bureaustoel schoonmaken?

De bureaustoelen op uw kantoor kunnen zomaar de productiviteit van uw medewerkers doen dalen. Op het oog misschien een vreemde uitspraak, maar toch is het een feit. Immers, u zit nooit alleen op uw bureaustoel. U hebt gezelschap van huisstofmijten, in groten getale. Ze verdringen zich met tienduizenden tegelijk in de bekleding van uw bureaustoel. Heeft u daarmee altijd de beste plek?

Met al deze (en andere) bacteriën in uw nabijheid is een periodieke reiniging beslist geen overbodige luxe. Het meeste vuil is onzichtbaar, maar zeer hardnekkig. En daar moet iets aan gedaan worden, om de gezondheid van uw medewerkers te bevorderen. Een zieke medewerker is een niet productieve medewerker. Daar zit u als werkgever toch niet op te wachten?

Een gezonde werkomgeving – een van de eisen in de Arbowet – kan mede gecreëerd worden door uw bureaustoelen tijdig en goed te laten reinigen.

Hoe maakt Officecity uw bureaustoelen schoon?

Met speciale apparatuur – de diepreinigingsmachine – bewerken wij uw bureaustoelen. Hiermee spuiten wij een speciale vloeistof in de bekleding van uw stoelen. Deze vloeistof neemt het vuil in de bekleding op, waarna wij het onder hoge druk weer uit uw bureaustoel afzuigen.
Na een korte droogperiode van 3 uur zijn de stoelen weer volledig inzetbaar in het bedrijfsproces. Om de invloed op de productiviteit te beperken, komt Officecity op afspraak hetzij onder kantoortijd, hetzij in de avonduren deze klus op uw kantoor klaren.

Geldt de schoonmaak alleen voor bureaustoelen?

Nu vraagt u zich misschien af, of deze schoonmaakactie alleen voor bureaustoelen geldt. Echter, vanzelfsprekend geldt het principe voor al uw meubilair. Naast kantinestoelen, vergaderstoelen, fauteuils en banken op kantoor, bijvoorbeeld ook voor het meubilair thuis, in de auto, etc. De bacteriën houden zich immers niet aan de grenzen van uw kantoor. Zij maken geen onderscheid tussen werk en privé.

Vraag een offerte voor schoonmaak door Officecity

Officecity helpt u graag om een gezond werkklimaat op uw kantoor te maken. Wij hebben een hart voor kantoormeubilair. En u kunt daarvan mee profiteren. Wilt u uw bureaustoelen schoonmaken? Laat ons het vuile werk opknappen!

Neem contact op voor een offerte of bekijk onze Bureaustoelen schoonmaken pagina met meer informatie en prijzen.