UPis1 dynamische wiebelkruk: ergonomisch, stijlvol en flexibel!

upis1

Hoe werkt u het liefst? Een vraag waar u misschien niet a la minute een antwoord op heeft. Maar grote kans dat u niet graag hele dagen op uw (uiteraard ergonomische) bureaustoel doorbrengt. En dat is maar goed ook, want hoewel de traditionele stoel de juiste steun biedt voor uw lichaam, is afwisseling ontzettend belangrijk. Zo blijft u namelijk in beweging! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zit-sta bureau of een dynamische wiebelkruk, zoals Interstuhls UPis1. Een hippe kruk die er niet alleen leuk uitziet, maar ook zeer flexibel is in gebruik!

Afwisseling is dus het toverwoord als het om kantoorinrichting gaat. En vandaag de dag heeft u meer dan genoeg keuze om de optimale mix aan kantoormeubilair te verzamelen. De vrijwel oneindige mogelijkheden zorgen ervoor dat u bij de inrichting van uw kantoorruimte goed rekening kunt houden met de sfeer die past bij het bedrijf. Tegelijkertijd staat de gezondheid van uw medewerkers natuurlijk voorop! De Interstuhl UPis1 is een mooie manier om wat afwisseling in de werkdag te brengen. Zo kan een medewerker bijvoorbeeld de dag beginnen op de gewone bureaustoel, om vervolgens een uurtje staand te werken en tijdens een overleg plaats te nemen op de ergonomische UPis1. De dynamische wiebelkruk stimuleert zijn eigenaar namelijk om actief te zitten. En door zijn traploze hoogteverstelling, lichte constructie en anti-slip voet is deze opvallende kruk een aanrader voor ieder bedrijf: groot, klein, start-up of zzp’er met kantoor aan huis.

Wat maakt de dynamische wiebelkruk bijzonder?
Zitten is het nieuwe roken, zo kopte de een na de andere krant de laatste tijd. En iedereen die dagelijks veel zit, loopt veel meer risico op hart- en vaatziekten of diabetes. De meeste mensen met een kantoorbaan vallen dan ook direct in de risicogroep. En buiten werktijd sporten? Dat heft al die uren zitten niet op! Gelukkig hoeft u niet meteen in de stress te schieten, want met kleine aanpassingen aan uw werkomgeving bent u meteen een stuk gezonder bezig. De UPis1 is een uitstekend voorbeeld van zo’n aanpassing. De dynamische wiebelkruk zorgt er namelijk voor dat u in beweging blijft, zelfs als u aan het werk bent! De opvallende kruk stimuleert een actieve zithouding en maakt bewegen mogelijk.

Stijlvol en kleurrijk
Ieder bedrijf dat naast de standaard bureaustoelen een kleurrijk alternatief zoekt, maar wel de gezondheid van de medewerkers hoog in het vaandel heeft staan, kan opgelucht ademhalen met de Interstuhl UPis1. Deze flexibele kruk is namelijk niet alleen goed voor de gezondheid van uw medewerkers, maar geeft een kantoorruimte ook sfeer. De dynamische wiebelkruk is verkrijgbaar in vijf prachtige kleuren, zodat er altijd eentje is die perfect past bij de stijl van uw bedrijf. Bovendien heeft de UPis1 met zijn innovatieve ontwerp, opvallende rode handgreep en andere karakteristieke designkenmerken een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Multi-inzetbaar voor optimale flexibiliteit
Het handige van een kruk is dat u extreem flexibel bent in de inrichting van uw kantoorruimte. De lichte UPis1 is namelijk gemakkelijk te verplaatsen, dus ideaal voor een kantoor met flexwerkplekken of voor een snelle brainstormsessie met een collega. Daarnaast is de opvallende kruk zelfs thuis te gebruiken.

De UPis1 maakt het mogelijk om een kantoorruimte volledig naar eigen wens in te richten zonder daarbij de gezondheid van uw medewerkers uit het oog te verliezen! Als dat geen win-win situatie is…