De bestsellers van Officecity #4: bureau Maroon

Een bureau is één van de belangrijkste onderdelen van een kantoorruimte. Een goed bureau dat voldoet aan de ARBO regels zorgt voor een betere arbeidsproductiviteit en voorkomt ook nog eens lichamelijke klachten bij medewerkers. Maar het ene bureau is het andere niet! Afhankelijk van uw wensen kan het vinden van een geschikt bureau een behoorlijke zoektocht zijn. Bij Officecity hebben we jarenlange ervaring in het adviseren bij de aanschaf van kantoormeubilair en we weten dan ook als geen ander waar bij de meeste bedrijven de behoefte ligt. In ons assortiment vindt u veel uiteenlopende modellen, maar er is één model dat een absolute bestseller is: bureau Maroon.

Een kantoor zonder bureaus is als een keuken zonder pannen of een boekenkast waar geen boeken in staan. Toch is een goed bureau wel meer dan alleen een blad met poten eronder. Net als bij goede bureaustoelen, moet er bij het ontwerp van een bureau ook goed nagedacht zijn over de ergonomie. En laat dat nou net zijn wat bij het model Maroon dik in orde is!

Ergonomisch bureau voor verschillende lichaamslengtes
Uiteraard is een goede, ergonomisch verantwoorde stoel belangrijk, maar zonder een degelijk bureau maakt u niet optimaal gebruik van de voordelen die de stoel u biedt. Bureau Maroon is in hoogte verstelbaar, zodat u op een hoogte kunt werken die voor u comfortabel is. Hierbij kunt u kiezen voor elke hoogte tussen de 62 en 86 cm, waarmee dit bureau geschikt is voor zowel korte als langere mensen.

Wilt u weten waar u op kunt letten bij de aanschaf van een directiebureau? Lees deze tips!

Voldoende keuzevrijheid
Juist omdat het bureau Maroon zo’n bestseller is bij Officecity, hebben we dit model beschikbaar in verschillende kleuren en formaten. Zo is het bureau verkrijgbaar met een blad in licht eiken, Toscaans noten, donker eiken, beuken of wit en kunt u bij de voet kiezen uit wit, zilver of zwart. Alle bladen zijn 25mm dik en afgewerkt met melamine. Die toplaag met melamine zorgt ervoor dat het bureau krasbestendig en anti-reflecterend is. Bovendien is het bureau ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Maroon is verkrijgbaar in verschillende afmetingen; variërend van 80 cm breed tot maar liefst 2 meter. Hierdoor past bureau Maroon in vrijwel iedere kantoorinrichting.

Handige kabelgoot
Wilt u graag alle kabels netjes weggestopt hebben? Ook dan is bureau Maroon een goede keuze. Met de handige kabelgoot die standaard bijgeleverd wordt bij dit bureau, zijn slordige kabels aan de achterkant van de werkplek voorgoed verleden tijd!

Heeft u vragen over bureau Maroon of een van de andere bureaus in ons assortiment? We helpen u graag!