De bestsellers van Officecity #3: roldeurkast Londen

Een hogere arbeidsproductiviteit, minder irritaties tussen collega’s en gemakkelijk kunnen vinden wat u zoekt. Zo maar een paar voordelen van een opgeruimd kantoor! En dan hebben we het nog niet eens over het beeld dat een rommelige kantoorruimte uitstraalt naar potentiële klanten… Een goede archiefkast is dan ook een onmisbaar item in ieder kantoor. Bij Officecity verkopen we veel uiteenlopende modellen, maar er is er eentje die absoluut favoriet is bij onze klanten: roldeurkast Londen!

Een nette, opgeruimde werkplek zorgt voor meer rust en sereniteit. Ga maar eens na: misschien zijn er medewerkers die snel afgeleid worden door rondslingerende papieren en kantoorbenodigdheden en zorgt het gebrek aan opbergruimte ervoor dat hun productiviteit daalt. En komen er bij u op kantoor wel eens klanten langs? Dan is het natuurlijk helemaal belangrijk om een goede indruk te maken. Met de ruime roldeurkast Londen is dat geen enkel probleem!

Gebruiksgemak en ruimte
Een archiefkast heeft één heel duidelijk doel: zorgen dat uw kantoor netjes en overzichtelijk blijft. Maar de ene archiefkast is de andere niet! Roldeurkast Londen is een zeer mooi afgewerkte en robuuste roldeurkast van staal. De kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor de kast past in vrijwel iedere kantoorinrichting. De deuren openen en sluiten gemakkelijk, waardoor u snel toegang heeft tot datgene wat in de kast ligt. Omdat de deuren ín de kast verdwijnen, neemt deze archiefkast relatief weinig ruimte in beslag, waardoor hij ook heel geschikt is voor bijvoorbeeld kleinere kantoorruimtes. Wordt er gewerkt met gevoelige informatie of wilt u ervan verzekerd zijn dat uw documenten veilig zijn? Roldeurkast Londen is afsluitbaar met een cilinderslot.

Archiefkast met verschillende indelingen
Ieder bedrijf is anders en dat vraagt om een archiefkast met een flexibele indeling. Standaard krijgt u bij roldeurkast Londen (formaat 198 x 120 cm) 4 legborden die u op verschillende hoogtes in de kast kunt hangen. Bovendien is het ook mogelijk om hangmappen in de roldeurkast op te bergen. Zo bent u met dit type archiefkast verzekerd van flexibele opbergruimte op een manier die past bij uw bedrijf. Roldeurkast Londen is verkrijgbaar in uiteenlopende formaten, zo is er altijd wel een formaat dat aansluit bij uw wensen en de mogelijkheden die u tot uw beschikking hebt.
Roldeurkasten

Wilt u nóg meer inspiratie voor een nette kantoorruimte? Deze blog met 5 tips voor een opgeruimde werkplek geeft u wellicht nog wat ideeën.